ico

Despre Noi

Agentia de publicitate "Serad Plus" a fost fondată în anul 1997, care a castigat încrederea clienţilor săi, încredere care continuă să crească datorită abordarii individuale a fiecărui client. 

Suntem o agentie inovativa si orientata catre rezultate. Jonglam cu mix-ul de canale media si ideile simple pentru a construi prestigiul unui brand. Oferim la timp conform obiectivelor clientului, servicii precum consultanta de management si marketing, creatie, online, media, productie, PR si BTL.

Munca noastra este bazata pe oameni. Suntem constienti ca fara ei nu putem livra eficient. De aceea, lucram cu entuziasm, liberi sa ne exprimam ideile.

Principii:
- abordarea individuală a fiecărui client
- profesionalism
- calitate garantata a  serviciilor
- tarifare flexibilă
- servicii de calitate.

Ce facem
Ideile creative sunt prietenii nostrii cei mai buni. Mancam, discutam, ne plimbam, respiram, ne jucam si ne distram impreuna cu ele de aproximativ 13 ani. Ideile ne aduc bucurie si suntem siguri ca proiectele noastre vorbesc de la sine. Aceasta totusi este numai suprafata, in spatele ei sta strategia care duce la rezultate.

Solutii
Ai ajuns in locul unde ideile prind forma. Unde nu trebuie sa spui decat "am nevoie de o idee" si esti servit!
 
Pentru ca:
... suntem o agentie de publicitate cu picioarele pe pamant si "capul in nori";
... punem pret pe eficienta, dar si pe creativitate;
... suntem dedicati si ne facem treaba cu responsabilitate.

Nu ne place sa ne laudam, dar trebuie sa spunem ca in cei 13 ani de cand “coacem” idei am deprins multe mestesuguri, am invatat trucuri noi, am facut rost de ingrediente speciale si avem mereu satisfactia ca la final clientul zambeste multumit.