ico

ATL si mediabuying

Serad Plus ofera  strategii, procedeele si parteneriate implicate de media research, media planning, media buying, media strategy, media placement, on-line media si monitorizare media.
strategia si planificare media – maximizam impactul campaniilor de publicitate ale clientilor nostril prin utilizarea unor mixuri variate de canale media. Prin cunostintele noastre de medeia si comunicare identificam cele mai potrivite instrumente care construiesc notorietatea marcii clientului.

media buying – pentru noi este essential sa ne punem in locul clientului. De aceea obiectivul nostrum este sa obtinem cei mai buni indicatori media intr-un buget dat. Optam pentru calitate si credem in lucrul bine facut. Analiza si determinarea auditoriului tinta, dinamica auditoriului, preturilor, selectarea mijloacelor de publicitate cu cea mai mare acoperire a auditoriului tinta, planificarea (care reiese din obiectivele de marketing ale clientului).

  Optimizarea mediaplanurilor in functie de audienta (Reach), expunere (Frequency) si Cost. Elaborarea graficului de plasari (in baza cercetarilor de media AGB Nielsen Media Research  si X-plane ), justificarea si prognozrea eficacitatii. De asemenea monitorizarea activitatii publicitare a concurentilor pe toate tipurile de mass media.